luni, 10 noiembrie 2014

Holocaustul este o minciuna - asta sustin multi istorici si cercetatori!

Cine isi permite sa investigheze asta este imediat etichetat ca "antisemit" si bagat la puscarie!
Liderii evrei incalca orice fel de libertate de exprimare!
In articol vedeti si cele 66 de teze antiholocaust enuntate de negationistul David Irving pentru care a facut puscarie, fiind intr-un final eliberat, deoarece s-a produs un scandal urias international pe baza libertatilor de exprimare. Multi activisti ai libertatii de exprimare au sarit in apararea sa.

IATA CELE 66 DE ARGUMENTE ALE PROFESORULUI DE ISTORIE DAVID IRVING (NEGATIONIST AL HOLOCAUSTULUI) CARE A FOST ARESTAT IN 2006 PENTRU LIBERTATEA DE EXPRIMARE CU PRIVIRE LA HOLOCAUST, DAR APOI ELIBERAT PENTRU CA LIDERII EVREI S-AU SPERIAT FACAND ASTA:
"Iata asadar, argumentele profesorului englez David Irving adresate adeptilor teoriei holocaustului:
“66 de intrebari si raspunsuri despre “Holocaust”
O perspectivă revizionistă
1. Ce dovezi exista că naziştii au ucis şase milioane de evrei? Nici una! Nu există decât marturii post-belice, majoritatea ale unor “supravieţuitori” individuali. Aceste mărturii sunt contradictorii şi foarte puţine pretind că au luat cunoştinţă
despre “gazări”. Nu există documente ale epocii, nici probe materiale: grămezi de cenuşa, crematorii capabile să ardă milioane de cadavre, “săpun uman”, sau statistici demografice credibile.
2. Ce dovezi există că naziştii nu au ucis şase milioane de evrei ?
P r o b e juridice amănunţite, probe demografice,analitice şi compar a t i ve demonstrează imposibilitatea unei asemenea cifre. Mult-trâmbiţata cifră de “şase milioane” este o exagerare iresponsabilă.
3. A declarat în scris Simon Wiesenthal că “nu a existat nici un lagăr de exterminare pe pământ german” ? Da. Faimosul «vânător de nazişti » a scris acest lucru în Stars and Stripes, 24 ianuarie 1993. El a pretins atunci că “gazarea” evreilor a avut loc doar în Polonia.
4. Dacă Dachau era în Germania, şi până şi Wiesenthal a spus că acesta nu era un lagăr de exterminare, de ce atât de mulţi veterani americani spun că Dachau era un lagăr de exterminare ?
După ce Aliaţii au cucerit Dachau, mai mulţi soldaţi americani au fost lăsaţi în lagăr şi li s-a arătat o încapere presupusă a fi o “cameră de gazare”. Massmedia a continuat să susţină, fals , dar pe scară largă, că Dachau a fost un lagăr al “gazării”.
5. Dar lagărul de la Auschwitz ?
Există vreo dovadă potrivit căreia camerele de gazare au fost folosite pentru uciderea oamenilor ? Nu. Auschwitz, capturat de sovietici, a fost modificat după război, iar una dintre încăperi a fost reconstruită pentru a arăta ca o “cameră de gazare”. Potrivit celui mai mare specialist american în proiectarea şi construcţia camerelor de gazare, Fred Leuchter, cel care a examinat presupusele instalaţii de gazare de la Auschwitz, este o absurditate să pretinzi că au fost, sau ar fi putut fi folosite pentru execuţii în masa.
6. Dacă Auschwitz nu a fost un “lagăr al morţii”, care a fost adevăratul său scop ?
A fost un centru de detenţie şi parte a unui complex manufacturier pe scară largă. Aici se producea combustibil sintetic iar deţinuţii erau folosiţi ca forţă de muncă.
7. Cine a înfiinţat primele lagăre de concentrare ?
În timpul Războiului Burilor (1899-1902), britanicii au pus la punct ceea ce ei numeau “lagăre de concentrare” în Africa de Sud pentru a-i interna pe femeile şi copiii afrikaaner. Circa 30.000 dintre ei au murit în aceste “gropi ale iadului” care erau la fel de teribile precum lagărele de concentrare germane din al II-lea Război Mondial.
8. Cum difereau lagărele de concentrare germane de lagărele americane de “relocare” în care cetăţenii americani de origine japoneză au fost internaţi în timpul celui de-al II-lea Război Mondial ? Singura diferenţă constă în faptul că germanii internau persoane pe motivul unei reale sau suspectate ameninţări la adresa efortului de război, în timp ce administraţia lui Roosevelt interna în lagare doar pe motivul rasei.
9. De ce i-a internat statul german pe evrei în lagăre ?
Evreii au fost consideraţi ca o ameninţare la adresa securităţii naţionale.(Evreii întreţineau subversiunea comunistă). În orice caz, toţi cei care erau suspectaţi ca elemente de risc pentru siguranţa naţionala – nu doar evreii – erau pasibili de internare în lagăre.
10. Ce masuri ostile a luat evreimea mondială împotriva Germaniei, încă din1933?
În martie 1933, organizaţiile evreieşti internaţionale au declarat boicot internaţional asupra mărfurilor germane.
11. Au declarat evreii din toată lumea război Germaniei ?
Da. Presa din întreaga lume a consemnat acest lucru. Daily Express din 24 martie 1933, de exemplu, titra pe prima pagină “Judea Declares War on Germany”.
12. Acest lucru se întâmpla înainte sau după toata povestea cu “lagărele morţii” ?
Cu mulţi ani înainte. Toată povestea cu “lagărele morţii” a început în anii 1941-42.
13. Care a fost primul stat care a practicat bombardarea în masă a civililor?
Marea Britanie – în 11 mai 1940.
14. Câte camere de gazare pentru execuţii existau la Auschwitz?
Nici una .
15. Câţi evrei trăiau în zonele care au intrat sub control german în timpul razboiului ?
Nu am putut regasi cifra exacta, aparuta intr-un almanah evreiesc publicat in SUA in anul 1943
16. Dacă evreii din Europa nu au fost exterminaţi de nazişti, ce s-a întâmplat, totuşi cu ei ?
După război, în Europa continuau să trăiască milioane de evrei. Sute de mii (probabil pâna la cifra de un milion şi jumătate) au murit de diverse cauze în timpul războiului. Alţii au emigrat în Palestina, în Statele Unite sau în alte ţări. Totuşi, mai mulţi evrei au părăsit Europa după război.
17. Câţi evrei au fugit sau au fost evacuaţi în Uniunea Sovietică?
Mai mult de două milioane în 1941-1942, iar astfel aceştia nu s-au aflat niciodată sub control german.
18. Câţi evrei au emigrat din Europa în preajma războiului, sustrăgându-se astfel persecuţiilor germane ?
Circa un milion (cifra în care nu sunt incluşi cei absorbiţi de Uniunea Sovietică).
19. Dacă Auschwitz nu a fost un lagăr de exterminare, de ce comandantul acestuia, Rudolf Hess a depus mărturie că s-au exterminat evrei aici ? Deoarece, după cum s-a demonstrat mai târziu, fusese torturat de Poliţia Militară britanică.
20. Există probe care să ateste faptul că americanii, britanicii şi sovieticii torturau sistematic prizonierii germani pentru a obţine “mărturii” care urmau să fie folosite în procesul de la Nurnberg ? Da. Tortura a fost folosită în mod sistematic pentru obţinerea unor “probe” frauduloase în cadrul infamantului proces de la Nurnberg, precum şi în alte procese ale aşa-ziselor “crime de război”.
21. Ce beneficii aduce astăzi evreilor povestea Holocaustului ?
Asigură protecţia evreilor ca grup împotriva oricărei critici. Ca un fel de religie laică, asigură o legătura emoţională între evrei şi liderii lor. E o unealtă puternică a campaniilor evreieşti de colectare de fonduri, şi e folosită pentru a justifica ajutorul american către Israel.
22. Care este beneficiul statului Israel ?
Justifică miliardele de dolari pe care Germania le-a plătit ca “daune” Israelului şi supravieţuitorilor individuali.
23. Cum este folosită povestea Holocaustului de mulţi oameni ai bisericii creştine?
Holocaustul este amintit pentru a justifica definiţia evreilor din vechiul Testament, ca un sacru şi etern persecutat “popor ales”.
24. Care este beneficiul comuniştilor ?
Se distrage atenţia de la de la propaganda sovietică şi de la atrocităţile comise înainte, în timpul, şi după razboi.
25. Care este beneficiul Marii Britanii ?
Cam acelaşi cu al sovieticilor.
26. Există vreo probă că Hitler a ordonat exterminarea în masă a evreilor?
Nu.
27. Ce tip de gaz era folosit în lagarele de concentrare?
Gaz hidrocianic din “Zyklon B”, un pesticid comercial care era folosit pe scară largă în întreaga Europa.
28. Pentru ce scopuri era fabricat “ZyklonB”?
Acesta era un pesticid cu care se afumau hainele şi încaperile pentru a ucide ploşniţele purtătoare de tifos.
29. Era acest produs eficient pentru exterminarea în masa ?
Nu. Dacă naziştii ar fi dorit să utilizeze gaze otrăvitoare pentru exterminare,erau disponibile produse mult mai eficiente. Zyklon B este un produs cu acţiune lentă.
30. Cât timp durează ventilarea unui spaţiu în care s-a folosit Zyklon B?
In mod normal, circa 20 de ore. Întreaga procedură este foarte complicată şi periculoasă. Trebuie utilizate măşti de gaze şi folosit un personal specializat.
31. Höss, comandantul de la Auschwitz spunea că oamenii lui intrau în “camerele de gazare” pentru a scoate cadavrele, la doar zece minute dupa ce victimele mureau. Cum se poate explica asta ? Nu se poate explica. Dacă ar fi făcut asta, ar fi avut aceeaşi soarta ca şi victimele “gazării”.
32. Höss a mai declarat în “mărturia” sa că oamenii săi evacuau cadavrele din “camerele de gazare” la zece minute după moartea lor, în timp ce fumau. Gazul hidrocianic nu este exploziv? Da. Mărturia lui Höss este, evident, falsă.
33. Care erau procedurile prin care se presupune ca naziştii exterminau evreii? Poveştile variază de la turnarea canistrelor de gaz în încăperi aglomerate prin găurile din tavan sau prin duşuri, până la “camere de aburi” sau “maşini de electrocutare”. Se presupune că au fost ucişi milioane de oameni astfel…
34. Cum era posibil ca un program de exterminare în masa sa fie ţinut secret faţa de cei programaţi la exterminare? Nu putea fi ţinut secret. Adevărul este că nu au existat gazări în masă. Povestea exterminaţionistă îşi are originea în propaganda de război.
35. Dacă evrei programaţi să fie executaţi cunoşteau ce soartă le era rezervată, de ce nu au opus rezistenţă ? N-au opus rezistenţă deoarece nu credeau că există vreo intenţie de a fi ucişi.
36. Cam câţi evrei au murit în lagărele de concentrare ?
Estimări competente dau cifre între 300.000 şi 500.000.
37. Cum au murit aceştia ?
Mulţi dintre ei au murit din cauza epidemiei de tifos care a răvăşit Europa în timpul războiului, precum şi de foame şi lipsa asistenţei medicale în ultimele luni ale conflictului, când practic toate drumurile şi căile de acces au fost bombardate
de Aliaţi.
38. Ce este tifosul?
Această boala apare de regulă atunci când mulţi oameni sunt strânşi laolaltă în condiţii sanitare precare. Tifosul este purtat de păduchi care infestează părul şi hainele. În mod ironic, dacă germanii ar fi folosit mai mult Zyklon B, ar fi putut supravieţui mai mulţi evrei…
39. Care e diferenţa dintre şase milioane şi 300 de mii de evrei morţi în cel de al II-lea Război Mondial ?
5.700.000.
40. Unii supravieţuitori evrei ai “lagărelor de exterminare” susţin că au văzut cu ochii lor cum cadavrele erau îndesate în cuptoare şi arse. Cât combustibil e necesar pentru aşa ceva ?
Mult mai mult decât ar fi putut să-şi permită germanii, mai ales în condiţiile crizei de combustibil din timpul războiului.
41. Pot fi arse cadavrele în cuptoare ?
Nu. Este imposibil ca nişte trupuri umane sa fie consumate de flăcări în această manieră din cauza lipsei de oxigen.
42. Istoricii Holocaustului pretind că naziştii puteau arde complet cadavrele în circa zece minute. Cât durează incinerarea unui cadavru,conform specialiştilor ?
Aproximativ o oră şi jumătate,altfel oasele mai mari ramân intacte.
43. De ce lagărele germane dispuneau de crematorii ?
Pentru a rezolva eficient şi igienic problema cadavrelor celor care mureau.
44. Presupunând că toate crematoriile din toate lagărele din teritoriile controlate de germani ar fi lucrat la 100% din capacitatea lor, care ar fi numărul maxim de cadavre care ar fi putut fi incinerate în întreaga perioadă în care crematoriile au funcţionat ?
Circa 430 600.
45. Cuptoarele crematoriilor pot fi folosite 24 de ore din 24 ?
Nu. 12 ore ar fi o estimare generoasă.Cuptoarele trebuie curăţate temeinic,în mod regulat, atunci când sunt folosite intensiv.
46. Câtă cenuşă rămâne dintr-un trup incinerat ?
Cam câtă ar umple o cutie de pantofi.
47. Dacă într-adevar au fost incinerate de către nazişti şase milioane de cadavre, ce s-a întâmplat cu atâta cenuşa ?
Asta ramâne să fie “explicat”.Şase milioane de cadavre ar fi produs tone de cenuşă, cu toate acestea nu există dovezi că ar fi existat depozite vreundeva…
48. Fotografiile aeriene de recunoaştere luate de către Aliaţi la Auschwitz (exact în perioada în care se presupune că se atinsese apogeul activităţii “camerelor de gazare” şi al crematoriilor) prezintă dovezi ale exterminării ?
Nu. De fapt în fotografii nu se vede nici fumul care se presupune că ar fi învăluit lagărul, nici cuptoare deschise în care ar fi fost arse cadavre.
49. Care era de fapt esenţa “legilor de la Nurnberg” din 1935 ?
Interziceau căsătoria şi relaţiile sexuale dintre germani şi evrei, ceva similar legilor existente astăzi în Israel.
50. Exista precedente americane pentru “legile de la Nurnberg”?
Cu ani înaintea celui de-al III-lea Reich majoritatea statelor americane au adoptat legi care interziceau căsătoria între persoanele de rase diferite.
51. Ce a raportat Crucea Roşie Internaţională în legatura cu chestiunea Holocaustului ?
Un raport oficial asupra vizitei unei delegaţii CRI la Auschwitz în septembrie 1944 releva faptul că deţinuţilor le era permis să primească pachete şi că zvonurile privind “camerele de gazare” nu erau verificabile.
52. Care era rolul Vaticanului în perioada în care se presupune că şase milioane de evrei erau exterminaţi ?
Dacă ar fi existat un program de exterminare, Vaticanul ar fi fost în măsura să o ştie. Dar pentru că nu a fost vorba de aşa ceva, Vaticanul nu avea motiv să protesteze şi nu a facuto.
53. Ce dovezi există că Hitler ştia despre un program de exterminare a evreilor în plină derulare ?
Nici una !
54. Au colaborat naziştii şi sioniştii ?
În 1933, guvernul hitlerist a semnat cu sioniştii un pact care permitea evreilor din Germania să emigreze în Palestina, luându-şi şi o mare parte din avere cu ei.
55. Cum a murit Anne Frank ?
După ce a supravieţuit internării la Auschwitz, ea a murit de tifos în lagărul de la Bergen-Belsen, la doar câteva saptamâni de la terminarea razboiului.
56. Jurnalul Annei Frank este original ?
Probele aduse de Dr. Robert Faurisson demonstrează că acest jurnal este o mistificare.
57. Dar ce se întâmplă cu cunoscutele fotografii sau filme făcute după eliberarea lagărelor, arătând grămezi de cadavre emaciate? Sunt ele trucate ?
Fotografiile pot fi trucate, dar e mult mai simplu să le adaugi anumite comentarii… Grămezile de cadavre emaciate nu înseamnă automat că aceşti oameni fuseseră gazaţi sau înfometaţi deliberat. De fapt, au fost victime ale tragicelor epidemii şi a lipsei de hrană care devastau lagărele spre sfârşitul
războiului.
58. Care este originea termenului de “genocid”?
O carte publicată în 1944 de către Raphael Lemkin, un evreu polonez.
59. Filme precum “Lista lui Schindler” sau “Aripile războiului” pot fi considerate documentare ?
Nu. Asemenea filme sunt dramatizări de ficţiune foarte vag inspirate de istorie. Din păcate, prea mulţi oameni le acceptă ca pe nişte reprezentări istorice fidele.
60. Câte cărţi care resping anumite aspecte ale poveştii standard despre Holocaust au fost publicate ?
Duzini ! Unele sunt în curs de apariţie.
61. Ce s-a întâmplat atunci când Institutul de Revizuire a Istoriei a oferit 50.000 de dolari oricui poate dovedi că au fost gazaţi evrei la Auschwitz ?
Nici o probă nu a fost depusă pentru revendicarea recompensei, dar Institutul a fost acţionat în justiţie de fostul deţinut la Auschwitz Mel Mermerstein, care a cerut 17 milioane de dolari daune deoarece recompensă oferită l-a făcut să-şi piardă somnul iar afacerile sale au avut de suferit din cauza acestei “negări defăimătoare a unor fapte stabilite”
63. Ce s-a întâmplat cu istoricii revizionişti care au pus la îndoială povestea Holocaustului ?
Au fost subiectul unor campanii calomnioase, şi-au pierdut poziţiile academice,
au fost supuşi unor violenţe fizice.
64. A avut de suferit Institutul de Revizuire a Istoriei ca urmare a eforturilor sale de a lupta pentru libertatea de expresie şi libertatea academică ?
IHR a fost ţinta a trei atentate cu bombe, şi a fost complet distrus în 4 iulie 1984, într-un atac criminal. Au fost primite numeroase ameninţări telefonice cu moartea. Mass-media manifestă ostilitate faţa de IHR.
65. De ce se face atât de puţină publicitate vederilor revizioniste ?
Deoarece Establishment-ul nu doreşte nici o luare în discuţie a diverselor aspecte ale poveştii Holocaustului.
66. De unde pot obţine mai multe informaţii despre “faţa nevazută” a legendei Holocaustului, precum şi despre alte aspecte ale revizionismului istoric în privinţa celui de-al II-lea Război Mondial ?
The Institute for Historical Review,PO Box2739, Newport Beach, CA 92659, ofera o gamă variată de cărţi, casete şi videocasete pe teme istorice semnificative.”
Oricine va incerca sa critice pe liderii evrei conducatori ai planetei vor fi etichetati ca "antisemiti"!
Cui ii foloseste de fapt antisemitismul si ce inseamna antisemitism si cine sint evreii ca "rasa"!
Aflati in acest articol!
Scriitorul şi cercetătorul evreu Alfred M. Lilenthal a scris:
„Nu există nici un antropolog reputat care să nu fie de acord că ideea de rasă evreiască este o prostie la fel de mare ca şi ideea de rasă ariană… Ştiinţa antropologică divide umanitatea în numai trei rase recognoscibile: rasa neagră, cea mongoloidă sau orientală şi cea caucaziană sau albă (deşi unii vorbesc şi de o a patra rasă, cea australoidă)… Membrii Credinţei evreieşti se regăsesc în toate cele trei rase şi în subdiviziunile lor”.
Nasul coroiat considerat atât de „evreiesc” este o trăsătură genetică întâlnită în sudul Rusiei şi în Caucaz, nicidecum în Israel. În anul 740 e.n., un popor numit khazar a trecut în masă la iudaism. Iată ce scrie Koestler în această direcţie:
„Khazarii nu au venit din Iordania, ci de pe Volga. Ei nu au venit din Canaan, ci din Caucaz. Din punct de vedere genetic, ei sunt mai înrudiţi cu hunii, uigarii şi maghiarii decât cu sămânţa lui Avraam, Isaac şi Iacov. Istoria imperiului khazar, care iese treptat la iveală, începe să semene tot mai mult cu cea mai crudă festă pe care ne-a jucat-o vreodată istoria”.
Dezorientati? Lasati-ma sa clarific lucrurile.
Sa lamurim intai cativa termeni pe care lumea ii vehiculeaza zilnic. Cine sint de fapt semitii? Conform foarte conservatorului si avizatului "Oxford Universal Dictionary" (Enciclopedia Oxford): termenul de "semit" a fost utilizat intaia oara in 1875 si desemneaza o persoana care apartine rasei umane si care include aproape toate popoarele care, in Geneza 10 (Vechiul Testament) sint urmasele lui "Sem" fiul lui Noe (Enoh) si care au ca limba materna o limba semitica - de aici acazii, fenicienii, ebraicii, aramenii, arabii, asirienii..."[1]
In Lexiconul Langer de istorie universala se spune ca:
"ar trebui luata mereu in considerare raportarea termenului de "semit" nu doar la un singur popor, ci la o serie de popoare a caror limba materna este semitica"[2]
Ei bine, amatorul va spune:
"Iata, avem ebraici si semiti."
Corect ebraicii sint semiti, dar se pune intrebarea, ce au ebraicii in comun cu evreii?
Asa cum veti vedea imediat, evreii moderni n-au NIMIC comun cu ebraicii.

Sa analizam impreuna istoria. Cine sint ebraicii?
Ebraicii nu-si au originea in Chaldeea, asa cum s-a sustinut adeseori in mod eronat. Dimpotriva, ei au venit ca straini in Chaldeea, unde au fost tratati si alungati ca atare de catre localnici.
Tara de origine a ebraicilor este descrisa in cartea I a lui Moise capitolul 10, versetul 30, ca fiind teritoriul intins de la Messa pana la Saphar, muntele dinspre iesire (ceea ce inseamna "muntele de est" de Ebal), deci spatiul de la Punt-Usal-Saba (Saba), in punctul cel mai sudic al Peninsulei Arabice.
"Salasurile lor se intindeau de la Mesa spre Sefar, pana la Muntele Rasaritului"[3]
Asa cum ati citit deja, in Vechiul Testament, Sem este numit fiul lui Noe(h) (Enoh), ceea ce este insa gresit. Acest lucru fusese stabilit, pentru ca Neemia si Ezra (scribul ezdra) au luat poeziile si legendele vechiului Babilon, mai intai le-au copiat si pe urma le-au falsificat dupa nevoile lor. (Asa cum au facut si cu povestirea regelui Sargon I, pe care au integrat-o povestii lui Moise, dar care insa avea in realitate o cu totul alta istorie. In afara de asta Moise a trait circa 2.300 de ani dupa Sargon I)
In fapt, ebraicii provin din acea zona geografica pe care ne-o indica si Vechiul Testament in carte I lui Moise, capitolul 10, versetul 30, si anume din partea cea mai ingusta a Marii Rosii, foarte la sud, la poalele muntelui Ebal. Din diferitele triburi, acolo s-a format un nou neam. Capetenia acestui neam era respinsa de tribul raiosilor al carei nume era Abil Habr. Dupa acest Abil Habr, noul trib s-a numit in curand al "habritilor", din care mai tarziu s-a format denumirea de "ebraici". Exclusii altor triburi s-au alaturat curand acestui nou trib al lui Abil Habr, precum si alti fosti sclavi si sclave. Astfel s-a format un nou popor de sine statator.
Pe tarm, Abil Habr a construit o fortareata si a cucerit repede insula Bara (Perim) aflata vis-a-vis, care apartinea de marele regat egiptean. Abil Habr s-a unit acolo cu triburile etiopiene ale amharilor si ale chabililor. Alaturi de ele, Abil Habr a invadat tinutul maurilor pana la lacul Ungan Ungan (actuala Uganda), cucerindu-l in intregime. Aici si-a creat regatul si aici s-a format adevaratul popor al ebraicilor. De atunci, mijlocul acestei tari a capatat denumirea de "Habr", dupa Abil Habr.
Dat fiind faptul ca Abil Habr a facut poligamia lege, deoarece multe femei erau intretinute in acelasi timp, din toate aceste feluri de oameni care-i erau supusi a reiesit un popor cu adevarat nou.
Ajuns la maturitate, Abil Habr a fost lovit de o grea boala sexuala. In acea vreme era cunoscut un batran vrajitor din tribul genitilor din tinutul Sina (sau Sinai). Fiindca se spunea despre acesta ca infaptuia minuni prin jertfe sangeroase catre un zeu salbatic, l-a chemat si Abil Habr la el. Acest preot a adus ebraicilor ritul circumciziei si pe zeul sangelui si al razbunarii Iaho/Iahve/El Shaddai. Acest reptilian Yahwe i s-a aratat mai tarziu lui Avraam, urmasul lui Abil Habr, rostind cuvintele "Ani ha El Shaddai" ("Eu sint El Shaddai"), cerand multe sacrificii de sange si incheind contractul cu ebraicii (legatura de sange ebraica). Abil Habr isi extindea insa teritoriul stapanit si pregatea un razboi impotriva tarii Habas, al carei imparat era insa unrudit cu faraonul, cerandu-le astfel ajutorul egiptenilor. Faraonul care era pe atunci Sesostris I a trimis o flota si o armata, pregatindu-le ebraicilor o infrangere distrugatoare. Razboinicii faraonului au ocupat si fortareata Har Habr (Harar) si si-au infrant dusmanul pe deplin.

Analiza scrierilor din Talmud! Atentie veti fi socati!
Talmudul despre devenirea de om si alegerea evreilor:
"Intai a fost creata tara Israelului si abia apoi restul lumii. Tara Israelului este stropita cu apa de ploaie, restul lumii cu ramasite." (Taanit 101)
"Lumea a fost creata numai pentru evrei. Desi e totul limpede, acest lucru trebuie analizat si savurat." (Zerror Hammor Cracovia 1595, cap.149, col.4)
"Cum lumea nu poate exista fara vanturi, tot asa nu poate sa existe si fara evrei." (Taanid 3 b, Aboda Zara 10 b)
"Fiecare (evreu) in parte trebuie sa-si spuna: lumea a fost creata pentru mine." (Sanhedrin 37 a)
"Numai evreii sint oameni, ne-evreii nu sint oameni, ci animale." ("Goyim" inseamna "bovine umane", singular "Goy"). (Kerithuth 6 b, pag. 78, Jebhammoth 61 a)
"Voi israelitii sinteti numiti oameni, in timp ce popoarele lumii nu merita numele de "oameni" ci pe acela de animale." (Talmudul de la Babilon, Scriptura Baba Metzia, Foaia 114, Coloana 2)
"Copii si urmasii unui strain sint asemenea cresterii de animale." (Talmudul de la Babilon, Scriptura Yebamoth, Foaia 94, Coloana 2)
"Ne-evreii au fost creati pentru a le servi evreilor drept sclavi."(Midrasch Talpioth 225)
"Ne-evreii trebuie nimiciti mai cu sarg decat porcii bolnavi" (Orach Chaiim 57, 6 a)
"Relatiile sexuale cu ne-evreii sint ca relatiile sexuale intretinute cu animalele" (Kethuboth 3 b)
"Rata nasterilor la ne-evrei trebuie scazuta considerabil." (Zohar II, 4 b)
"Asa cum se inlocuiesc vacile si magarii pierduti, tot asa sa se inlocuiasca si ne-evreii care au murit." (Iore Dea 337, 1)
"A-i da o palma unui israelian este ca si cum i-ai dat o palma lui Dumnezeu." (Sanhedrin 58 b)
"Cel care pastreaza viata unui suflet de evreu este asemeni celui care pastreaza viata intregii lumi." (Sanhedrin 37 b)
"Circumcizia este importanta. Daca n-ar fi ea, lumea n-ar putea exista." (Schabbat I/37 b)
"Toti evreii sint copii de imparat." (figureaza identic in doua locuri din Talmud II/1/76 a, II/1/128 a)
"Dumnezeu (Iahve) nu se supara niciodata pe evrei, ci numai pe ne-evrei." (Talmud IV/8/4 a)
"Dupa Talmud, evreii ii sint mai dragi lui Dumnezeu decat ingerii." (Talmud V/3/91 b)
"Dumnezeu (Iahve) nu-si lasa Maiestatea sa sa traiasca decat printre evreii lui." (Talmud I/1/7 a)
"Omul (evreu) trebuie sa rosteasca zilnic trei binecuvantari, anume, ca Iahve sa nu-l prefaca intr-o Goy, intr-o muiere sau intr-un nestiutor." (Talmud V/2/43 b +44 a)
"ORIUNDE S-AR ASEZA, EVREII TREBUIE SA DEVINA STAPANI, IAR CATA VREME NU DETIN STAPANIREA NEINGRADITA, EI TREBUIE SA SE SIMTA PRIGONITI SI CONDAMNATI, CHIAR DACA DOMINA DEJA CATEVA POPOARE; ATATA TIMP CAT EI NU LE STAPANESC PE TOATE, TREBUIE SA STRIGE NEINCETAT! CE CHIN, CE RUSINE!" (Talmudul de la Babilon, Sanhedrin 104 a, Coloana 1)
"Eu (Iahve) te fac pe tine (poporul evreu) originea tuturor popoarelor, te fac alesul dintre popoare, te fac stapanitorul peste popoare, te fac alesul dintre popoare, te fac stapanitorul peste popoare, te fac iubita dintre popoare, te fac cel mai bun dintre popoare, te fac confidentul intre popoare." (Schabbat 105 a)
Talmudul despre femei (misoginism la apogeu!)
"Ce este o prostituata? O femeie oarecare, care nu este evreica." (Eben-Ha-Eser, 6 si
"Fata de ne-evrei, evreii nu comit adulter... Condamnabil pentru un evreu este numai adulterul comis fata de semenul sa, adica fata de sotia evreului. Nevasta ne-evreului nu se pune la socoteala." (Talmud IV/4/52 b)
"Pentru ne-evrei (Goyim), sotiile nu exista, ele nu sint cu adevarat nevestele lor." (Talmud IV/4/81 + 82ab)
Talmudul despre afacerile evreiesti (Aveti grija cu ce persoane faceti afaceri!!!):
"Voi ati facut din mine (Iahve) singurul stapan al lumii, de aceea va voi face si eu pe voi (evreii) singurii stapanitori ai lumii."
"Cine vrea sa fie intelept, sa se ocupe cu afaceri banoase, caci nu exista principiu mai puternic in Tora, caci ele sint ca un izvor nesecat." (Talmud IV/3/173 b)
"Evreii trebuie sa incerce mereu sa-i insele pe ne-evrei." (Zohar I, 168 a)
"Fa comert cu ne-evreii atunci cand trebuie sa plateasca bani." (Abhodah Zorah 2 a T)
"Proprietatea ne-evreului apartine evreului care o revendica primul." (Babba Bathra 54 b)
"Cand doi evrei au inselat un ne-evreu, trebuie sa imparta castigul." (Choschen Ilam 183, 7)
"Orice evreu poate sa distruga un ne-evreu prin minciuna si sperjururi." (Babha Kama 113 a)
"Bunurile Goyim-ilor sint asemeni desertului fara stapan, iar cel ce pune stapanire pe ele, le-a meritat." (Talmudul IV/2/54 b)
"E permis unui evreu sa profite de nedumerirea unui ne-evreu si sa-l insele." (Talmud IV/1/113 b)
"De la ne-evreu se poate lua camata." (Talmud IV/2/70 b)
Despre "Mesia" reptilianul evreilor:
"Indata ce vine Mesia, toti devin sclavii evreilor." (Erubin 43 b)
"Mesia le va da evreilor stapanirea intregii lumi. Lor li se vor supune toate popoarele." (Talmudul de la Babilon, Scriptura Schahh, Pagina 120, Coloana 1)
"Mesia le va da evreilor sceptrul peste lume si toate popoarele ii vor sluji si toate natiile pamantului li se vor supune." (Talmud II si Foaia 89 si 99 a, Coloana 1)
Scriptura lui Pesachim din Talmud sustine apoi ca in vremea lui Mesia:
"...evreii vor devenii nemasurat de bogati si toate averile popoarelor le vor cadea in maini." (Talmudul de la Babilon, Scriptura Pesachim, Foaia 118 b)
Jalquit Simeoni afirma ca in interpretarea sa a Talmudului ca in timpurile lui Mesia:
"Fiecare evreu va avea 2.800 de servitori." (Jalquit Simeoni, foaia 56 si Bachai, Foaia 168)
Si Abarbanel, unul dintre cei mai buni cunoscatori ai Bibliei si Talmudului ne asigura ca:
"Vremurile lui Mesia vor fi precedate de un mare razboi, in care vor murii doua treimi din oamenire." (Abarbanel, Masmia Jesua, Foaia 49 a)
Sa ne analizam putin dupa lectura acestor citate. Ce declanseaza ele in noi? Cine este acest Iahve-El-Shaddai, daca nu chiar reptilian despre care vorbim aici? Cum poate un popor sa numeasca asa-ceva "sfanta scriptura"? Va spun sincer ca aceste lucruri m-au scos din tatani cand le-am citit prima data. Lucrurile sint exprimate la fel ca atunci si in Talmudul de astazi. Si acum se practica aceleasi lucruri ca si atunci. Intrbare: Mai exista astazi cineva care se orienteaza dupa aceste scripturi, ca atunci?
Ca "talmudistii" sint pe deplin constienti de continutul "sfintei" lor carti o demonstreaza faptul ca e interzisa traducerea fidela a Talmudului in limbile-Goy.
Sa revenim insa pe pamant. Bineinteles ca Talmudul nu este format numai din asemenea texte. Asemenea fragmente constituie insa resorturile Talmudului si implicit ale talmudistilor.
Ne intereseaza pe aceasta tema fierbinte nu cei care NU se tin de predicile enumerate mai sus, ci aceia care sint convinsi ca lucrurile stau astfel si care trebuie sa se ghideze in activitatea lor zilnica dupa aceste fragmente din Talmud.
De asemenea, nu ne intereseaza sa stim daca negustorul evreu din capatul strazii crede sau nu in aceste lucruri, ci care este situatia proprietarului unui concern bancar sau al unui post de televiziune etc.
Consider ca va puteti inchipui care pot fi urmarile faptului ca un grup de popoare, care cred in asemenea rautati si mai sint si mandre de asta, detin mass-media si cele mai mari sisteme bancare din lume! Acestea vor fi recunoscute dupa roadele lor! Priviti ce a facut Hollywood-ul in lume prin filmele sale horror si cu violenta si veti vedea roadele acestor activitati. De ce-ar produce un om cu capul limpede un film horror? Ce motiv il determina?
Si cum ramane cu roadele bancilor?
"Dati-mi controlul asupra unei monede nationale si mi-e indiferent cine face legile in acea tara!" (Amschel Maywer Rothschild (1783-1812)
Nu voi acuza pe toti evreii de aceasta conspiratie, sint printre ei si oameni destul de echilibrati si cu capul pe umeri, eu vorbesc aici doar de elita lor conducatoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu